Ravioli met gebakken tomaten en takje rozemarijnVoor deze periode van het jaar heeft Pasta Cecchi een heel interessant recept bestudeerd, ravioli met aubergines. Het zijn zeer delicate...
Pasta Salade in de BlauweZondag was een fantastische dag in Leiden, de zon scheen en een lichte bries streelde het blauwe water van De Kaag. Het was een mooie...
Ravioli met Salieboter & geroosterde PijnboompittenMet welke saus kan ik ravioli eten? Dit is de meest voorkomende vraag die klanten ons stellen en het antwoord is integendeel de...
Ravioli met Makreel en KikkererwtencrèmeMakreel is een vis soort die tot de bekendste en meest gewaardeerde in de Mediterrane keuken behoort vanwege zijn rijke en tegelijkertijd...
Ravioli Makreel in boter met citroengeurVis Ravioli zoals Makreel of Zalm zijn een elegant en heerlijk gerecht om aan tafel te serveren, maar ook eenvoudig en snel te bereiden....
Ravioli Mediterranei in Klassiek SausMet deze ravioli wil Pasta Cecchi de keuken benadrukken die gemaakt is van producten van de aarde zoals paprika, aubergine en courgette...