top of page

ZOMER ACTIE!

Oegstgeest, Leiderdorp & Katwijk

Verzamelen 5 stempels binnen 5 weken

Tas_edited.jpg

Cecchi's Tas

Een elegant geschenk

In de zomer is Pasta Cecchi jarig en het is een fantastische gelegenheid om een ​​klein cadeautje aan te bieden aan de grootste supporters van dit kleine bedrijf.

Al sinds de eerste weken na de start van Pasta Cecchi, veel klanten genieten van de ravioli en verse pasta terwijl anderen zich later aansloten, maar samen is er een groep vrienden ontstaan ​​die houden van kwaliteit, de Italiaanse cultuur en lekker eten.

Om elke dag met stijl en comfort te gaan winkelen en tegelijkertijd de temperatuur van jouw verse producten te behouden. Ook handig om iets fris mee te nemen naar het strand, op een boot of gewoon voor een picknick met vrienden, waarbij je, dankzij de Italiaanse esthetiek van de tas, de goede momenten op vakantie herbeleeft. 

Mooi! Hoe ontvang ik het?

 

De actie loopt van dinsdag 4 juni t/m vrijdag 5 juli 2024.

Stap 1

Haal de stempelkaart bij onze kraam met jou volgende aankoop en krijg een stempel elke Euro 10,00 uitgegeven aan verse pasta (Ravioli, Cannelloni, Tagliolini en meer wekelijks verkrijgbaar).

 

Stap 2

Vergeet uw kaart niet, neem deze mee naar de markt en spaar uw stempels.

Stap 3

Is uw kaart vol? Complimenten!! Vul de achterkant in en lever de kaart in bij de Pasta Cecchi Kraam en ontvang direct of de week daarop jouw Cecchi's Tas!

Let op!!

- Bedragen kunnen niet van de ene week op de andere worden opgeteld.

- Verloren kaarten kunnen niet worden hersteld.

- Heeft u al meer dan één kaart ingevuld? Leuk nu jij ook een cadeau kunt geven en iemand anders blij kunt maken met de zomertas!

 

- De volle stempelkaarten kunnen uiterlijk 30 augustus 2024 ingeleverd worden, daarna vervallen ze.

- De tassen kunnen uiterlijk 30 augustus 2024 worden opgehaald, daarna verloopt de actie.

Actie Klaantkard_edited.jpg

Kijk naar het assortiment,
online bestellingen tellen ook mee!!

bottom of page