top of page

Ravioli

Deze week in assortiment

Gevulde traditie sinds 12e eeuw

Ravioli is een tijdloze authentiek Italiaanse traditie die wekelijks aanwezig is in de meeste Italiaanse keukens. Ze zijn normaal gesproken gestempeld met een vierkante vorm waarbij elke zijde ongeveer 4 cm is. Vroeger waren er gemengde groene kruiden, verse kaas en elke vrijdag geserveerd tijdens de plechtige religieuze viering van de vastentijd.​​


Tegenwoordig staan ​​ze over de hele wereld bekend om hun smaak en gemakkelijke manier van eten. Ze kunnen worden bereid met de meest uiteenlopende recepten om uw smaakpapillen te prikkelen met zijn smakelijke smaak!!

Verse huisgemaakt in Leiden door Italiaanse handen, word nu thuis bezorgd hieronder enkele ravioli van onze productie.

Black Dream Ravioli Smoked salmon

3 cups

Blueberries

3 cups

Flour

   29%

Gerookte Zalm

1 cup

Sugar

Parmezaan

Ricotta

Specerijen

1,7 %

Inktvis inkt

1½ cups

Butter

Wist je dat... De oorsprong van deze beroemde Italiaanse pasta lijkt in de noordelijke streken te liggen, er zijn al sporen op het product in de Decameron van Giovanni Boccaccio "...niets anders deden ze dan macaroni en ravioli maken en koken..." ( origineel "...niuna altra cosa facevano che far maccheroni e raviuoli e cuocergli..."), daarom wordt aangenomen dat het al in de 12e eeuw is verschenen.

bottom of page