Gevulde traditie sinds 12e eeuw
Ravioli is een tijdloze authentiek Italiaanse traditie die wekelijks aanwezig is in de meeste Italiaanse keukens. Ze zijn normaal gesproken gestempeld met een vierkante vorm waarbij elke zijde ongeveer 4 cm is. Vroeger waren er gemengde groene kruiden, verse kaas en elke vrijdag geserveerd tijdens de plechtige religieuze viering van de vastentijd.
Tegenwoordig staan ze over de hele wereld bekend om hun smaak en gemakkelijke manier van eten. Ze kunnen worden bereid met de meest uiteenlopende recepten om uw smaakpapillen te prikkelen met zijn smakelijke smaak!!
Verse huisgemaakt in Leiden door Italiaanse handen, word nu thuis bezorgd hieronder enkele ravioli van onze productie.
3 cups
Blueberries
3 cups
Flour
29%
Gerookte Zalm
1 cup
Sugar
Parmezaan
Ricotta
Specerijen
1,7 %
Inktvis inkt
1½ cups
Butter
Waarschijnlijk de meest klassieke ravioli, met vulling van verse ricotta, spinazie en originele Parmezaanse kaas is over de hele wereld bekend omdat het een frisse en delicate smaak afgeeft.
Ravioli met kazen is een zeer smakelijk gerecht. De romige vulling is op basis van zoete Gorgonzola en originele Emmentaler gevuld met verse Italiaanse ricotta voor een fantastische beleving voor alle kaasliefhebbers.
In Italie zijn zwart en rood typisch kleuren voor nieuw jaar wisseling, net als deze wilde rode garnalen uit Argentinië, voor de gelegenheid gekleed in een zwart pak met inktvisinkt. Bestel de beste ravioli die bij een geweldige fles witte wine of champagne passen!
Eekhoorntjesbrood is de paddenstoel bij uitstek, het heeft een onweerstaanbaar aroma en een omhullende smaak die goed past bij veel winterse gerechten. Pasta Cecchi bereidt deze paddenstoelen gewikkeld in een groen deeg met bijna 30% spinazie en zonder ei. Ravioli voor alle liefhebbers van pasta, natuur en gezond eten, die vegan zijn of niet!
Deze 100% Volkoren ravioli zijn een zeer smakelijk vegetarisch hoofdgerecht voor iedereen. Volkorenmeel is lekkerder en vezelrijker dan tarwebloem. De zachte herfstvulling is samengesteld uit pompoen en Taleggio: een typische oude kaas uit de bergen van Noord-Italië. Romig en delicaat om te combineren met pompoen. Het Volkorenmeel dat Pasta Cecchi gebruikt is geproduceerd van de historische windmolen De Windhond in Woerden, gebouwd in 1755 en nog steeds in gebruik!!
Deze Wildvang Makreel wordt op ambachtelijke wijze gerookt door rookkasten op open vuur en vervolgens gebruikt om de fantastische ravioli van Pasta Cecchi te vullen.
Deze geweldige ravioli zijn gemaakt met gerookte zalm uit de Atlantische Oceaan samen met verse ricotta, origineel Parmezaanse Kaas en kruiden geselecteerd door Pasta Cecchi wordt dit de droom ravioli voor alle zalmliefhebbers!
De zachte vulling is samengesteld uit een perfecte harmonie van pompoen en originele italiaanse Gorgonzola, om je te troosten tijdens de koude dagen van het winter seizoen.
Wist je dat... De oorsprong van deze beroemde Italiaanse pasta lijkt in de noordelijke streken te liggen, er zijn al sporen op het product in de Decameron van Giovanni Boccaccio "...niets anders deden ze dan macaroni en ravioli maken en koken..." ( origineel "...niuna altra cosa facevano che far maccheroni e raviuoli e cuocergli..."), daarom wordt aangenomen dat het al in de 12e eeuw is verschenen.