Wortelen alla CuminaBijna elke keer als ik terug naar Italië ga en mijn moeder bezoek, ze wachten altijd voor me alle specialiteiten die me jarenlang hebben...
Zwitserse Fondue Ravioli met paddenstoelen crèmeNiets is beter dan een goede maaltijd van Verse Ravioli gevuld met iets lekkers om jezelf te troosten tijdens een klassieke koude...
Parmezaanse CrèmeBij de gedachte alleen al loopt het water me al in de mond, ja want deze simpele saus is heel veelzijdig in de herfstperiode (misschien...
Ravioli met gebakken tomaten en takje rozemarijnVoor deze periode van het jaar heeft Pasta Cecchi een heel interessant recept bestudeerd, ravioli met aubergines. Het zijn zeer delicate...
Pasta Salade in de BlauweZondag was een fantastische dag in Leiden, de zon scheen en een lichte bries streelde het blauwe water van De Kaag. Het was een mooie...
Ravioli met Salieboter & geroosterde PijnboompittenMet welke saus kan ik ravioli eten? Dit is de meest voorkomende vraag die klanten ons stellen en het antwoord is integendeel de...