top of page

Avocado & Wasabi Crème voor Vis Ravioli


Deze Avocado & Wasabi combinatie is perfect om jou gasten te verrassen of zelfs gewoon jou familie te verwennen tijdens een lente of zomer diner.

Wanneer er wordt gezegd dat het oog ook zijn deel wil, is dit het juiste recept, maar naast het uiterlijk hebben we hier ook de smaak.De licht pittige smaak van wasabi eieren, de romigheid van avocado, de frisheid van de tomaat, de typische smaak van peterselie maken jou gerecht smakelijk en aangenaam.


Niets meer toe te voegen, laten we beginnen met het bereiden van alle ingrediënten als een echte chef-kok!!


INGREDIËNTEN 2 pers:

- 300g RAVIOLI met BLACK SUIT SHRIMPS of anderen naar keuzen van onze Ravioli assortiment;

- 2 Avocado - 2 eetlepels limoensap - 2 lepels Wasabi-eieren (alternatieve een klein beetje bewasabi pasta) - 20 Cherry Tomaten q.s. Zwarte peper q.s. Verse peterselie Water op kamertemperatuur Optionele Chili Flakes

STAP 1

Zet watwater op het vuur om de kooktemperatuur te bereiken en een hint van zout toevoegen, hier gaat je later de pasta koken (min.1L/100gpasta).


Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en verwijder met behulp van een lepel al het vruchtvlees. Neem de mixer en voeg de avocado pulp toe met 2 eetlepels limoensap, 2 eetlepels wasabi-eieren, peterselie blaadjes, zout en peper naar smaak. Mix nu alles tot je een fluweelzachte crème krijgt.


TIP !! Gebruik indien nodig water op kamertemperatuur om de consistentie van de room naar smaak aan te passen.Neem de cherrytomaatjes en snijd ze in 4 partjes, doe ze in een pan samen met een paar eetlepels Extra Vierge Olijfolie en laat ze op laag vuur 5 minuten koken met de deksel erop. Op deze manier worden de cherrytomaatjes zacht maar wordt het geen saus. Zet nu het vuur uit, we zullen ze gebruiken om het gerecht te garneren en ervan te genieten samen met een paar happen ravioli.STAP 2

Doe een deel van de avocado & wasabi crème in een kom om de ravioli op smaak te brengen waneer je zal ze gaan koken.


Schik de rest van de crème artistiek op de borden. Houd de cherrytomaatjes en extra wasabi bij de hand voor garnering en laten we nu de ravioli koken.


Gooi de ravioli in kokend water en tel meteen de minuten die op de verpakking staan ​​aangegeven.


Als ze klaar zijn neem je ze met een schuimspaan en meng je ze door de crème in de kom en met een paar eetlepels kookwater maak de saus nog smeuïger.


Nu kun je ze warm direct op de borden serveren en garneren met cherrytomaatjes en Wasabi-eieren, een heel licht rondje olijfolie en eventueel bestrooien met wat chili vlokken op smaak. BUON APPETITO!!

Comments


bottom of page