top of page

Fusilli met Burrata


Verse pasta met burrata is een eenvoudig, snel en erg lekker voorgerecht met mediterrane smaken!

Gemaakt met verse korte pasta, zoals onze klassieke ei-fusilli, wordt het gekruid en afgeroomd met een saus van verse cherrytomaatjes en burrata met de toevoeging van verse basilicum als finishing touch.


Wat is Burrata? Straccetti van mozzarella gemengd met verse room die een gekke smaak en een ongeëvenaarde romigheid geven!
Ingrediënten 4 pers:

- 480g VERSE EIEREN FUSILLI van onze Klassiek assortiment;


- 1 eetlepel extra vierge olijfolie;

- 250g cherrytomaatjes;

- 1 Italiaanse Burrata (250g);

- Verse basilicum;

- Zwarte Pepper ;


STAP 1

Verwarm eerst de heteluchtoven voor op een temperatuur van 200° C en breng het water voor de pasta samen met een snufje zout aan de kook.

Neem dan een ovenschaal, strooi er een eetlepel Extra Vierge olijfolie over en doe er ongeveer 250g cherrytomaatjes in met een snufje zwarte peper. Zodra de oven op temperatuur is, plaats je de ovenschaal op de bovenste verdieping en laat je 15 minuten koken.
STAP 2

Haal de cherrytomaatjes uit de oven en leg de verse Burrata in het midden, bak nogmaals 3 minuten boven in de oven en haal het eruit. Kook nu het ei Fusilli 1 minuut in kokend water. Zet een glas kookwater opzij voor later, giet de pasta af en gooi deze in de ovenschaal met de cherrytomaatjes en de Burrata.

Draai ongeveer 1 minuut goed om alle smaken te mengen en voeg een of twee eetlepels kookwater toe om de saus nog romiger te maken.


Serveer warm met wat verse basilicumblaadjes en BUON APPETITO!

TIP!

Het geheim van een perfect resultaat is het gebruik van verse tomaten. Het resultaat is een romige en geurige pasta die bij de eerste vork vol applaus zal winnen! Perfect als je weinig tijd hebt, maar een goed bord pasta niet wilt opgeven, ideaal voor zowel lunch, diner als voor onverwachte gasten! Probeer het nu!


> Bestel je verse pasta vandaag hier !

Beschikbaar voor de gelukkige bewoners in de omgeving van Leiden (Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Zoeterwouderijndijk en Voorschoten) bezorgd van MA t/m VR tussen 15:00-19:00 uur.


Wilt je in het weekend van onze pasta genieten, max vóór donderdag bestellen en levering op vrijdag. De pasta heeft een paar dagen houdbaarheid en je kunt ze op zondag gemakkelijk consumeren!Comments


bottom of page