top of page

Gerookte Zalm Tagliolini


Verse Eieren Spinazie Tagliolini met gerookte zalm

Verse Eieren Tagliolini met Gerookte Zalm is een super snel Pasta recept dat het hele jaar door lekker is, maar dat van maart tot oktober, met de warmste dagen en een goed glas witte wijn, een smaakvol en hartig resultaat geeft.Persoonlijk verbind ik het altijd met mooie familie herinneringen en daarom bereid ik dit gerecht vooral bij deze gelegenheden, bijvoorbeeld op de boot voor Vaderdag in onze video recept.
Ingrediënten 4 pers:

- 480g VERSE EIEREN TAGLIOLINI van onze Klassiek of Speciaal assortiment;

vandaag zijn met deeg op basis van gezonde Spinazie.

Ui en Gerookte Zalm Snijden om Ppasta gerecht te bereiding.

- 1 sjalot - 250g Gerookte Zalm (bij voorkeur wild) - 200g Crème Fraiche

- Extra Vierge Olijfolie - Zout en Zwarte Peper naar smaakVOORBEREIDING:

STAP 1

Zet zoals altijd wat water op het vuur met een snufje zout om de kooktemperatuur te bereiken, waar je later de pasta kookt (1L/100g pasta).

Begin met het fijn snijden van de ui, giet er een paar eetlepels extra vierge olijfolie bij en doe de ui, zodra deze warm is, in de pan op middelhoog vuur om hem een ​​beetje goud te maken.


STAP 2

Terwijl de uien zacht worden op het vuur, neemt je de plakjes Gerookte Zalm en snijdt je ze in min of meer kleine stukjes van gelijke grootte, zodat ze gelijkmatig gaar worden.

Voeg het Zalm toe aan de pan met de sjalotje en meng goed, roer de zalm op laag vuur om het even op te warmen. Zodra het warm wordt, kun je een glas witte wijn toevoegen om de smaak te versterken en het vuur een paar minuten hoger zetten om de alcohol te laten verdampen. Blijft alleen de smaak van de wijn.


STAP 3

Heb je een slokje wijn genomen? Goed gedaan!! Geniet van uw moment tijdens het koken en het is belangrijk om ook goede wijn te gebruiken, luister niet naar degenen die wijn van slechte kwaliteit adviseren als jij deze in de keuken moet gebruiken. Uw resultaat hangt af van de kwaliteit van het product dat je gebruikt.

Voeg Creme Fraiche aan de pan met Gerookte Zalm

Het is nu tijd om de Crème Fraiche aan de pan met zalm toe te voegen en te roeren om alle ingrediënten van smaak te laten wisselen. Ondertussen kunt je de pasta in het water koken volgens de tijd die op de verpakking staat vermeld. De Verse Tagliolini van Pasta Cecchi zijn klaar in slechts 1 minuut.

Giet ze nu af en doe ze in de pan met alle andere ingrediënten, meng 1 minuut goed en als het te droog wordt, voeg dan een of twee eetlepels kookwater toe om te verdunnen zoals je wilt.


Roeren en serveren ze lekker warm op het tafel... BUON APPETITO!


> Bestel je verse pasta vandaag hier !

Beschikbaar voor de gelukkige bewoners in de omgeving van Leiden (Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Zoeterwouderijndijk en Voorschoten) e bezorgd van MA t/m VR tussen 15:00-19:00 uur.


Wilt je in het weekend van onze pasta genieten, max vóór donderdag bestellen en levering op vrijdag. De pasta heeft een paar dagen houdbaarheid en je kunt ze op zondag gemakkelijk consumeren!

Comentarios


bottom of page