top of page

Ravioli Makreel in boter met citroengeur


Vis Ravioli zoals Makreel of Zalm zijn een elegant en heerlijk gerecht om aan tafel te serveren, maar ook eenvoudig en snel te bereiden.

Vis Ravioli zoals Makreel of Zalm zijn een elegant en heerlijk gerecht om aan tafel te serveren, maar ook eenvoudig en snel te bereiden.


Het geheim van het versterken van de smaken ligt in de opgeklopte boter met citroen smaak.


In het recept van vandaag gebruiken we Ravioli met Gerookte Wildvang Makreel, zeer rijk aan omega 3, geen risico op kwik en een uitstekende bron van eiwitten met een hoge biologische waarde.

INGREDIËNTEN 2 pers:


- 300g RAVIOLI met WILDVANG MAKREEL of anderen naar keuzen van onze Ravioli assortiment;

Ingredienten RAVIOLI met WILDVANG MAKREEL in Leiden

- 25g Boter

- 1 Citroen

- 1 teentje Knoflook

- 5 eetlepels Extra Vergine olijfolie

- 5 eetlepels coud water

- Verse Peterselie


VOORBEREIDING:

STAP 1

Zet wat water op het vuur met een hint van zout om de kooktemperatuur te bereiken, waar je later de pasta kookt (1L/100g pasta).


Doe de boter in een kom, voeg een paar eetlepels koud water toe en rasp de schil van een biologische citroen erover (niet het witte vruchtpulp) en laat het au bain-marie op de heetwaterketel gedurende 2 minuten smelten.


Nu klop de boter, de citroenschil en het water met een elektrische garde en hou de kom aan de kant.
Maak een emulsie op oliebasis, vers gehakte peterselie en een halve teen knoflook geperst met een knoflookpers.

STAP 2

Maak een emulsie op oliebasis, door simpelweg vers gehakte peterselie en een half teentje knoflook geperst met een knoflookpers toe te voegen en alles door elkaar te mengen.

STAP 3

Kook nu je Verse Ravioli met Makreel van Pasta Cecchi 3 minuten in de kokende water, en met een zeef giet de pasta af wanneer deze gaar is direct in de kom met de boter met citoengeur en roeren 1 minuut om alle smaken te mengen. Garneer dan met de olie-emulsie om de smaak van elke ravioli te versterken en de schoonheid van dit speciale gerecht te verrijken en serveren ze lekker warm op je borden met een heerlijk witte wine.~ ~ ~


> Bestel je verse pasta vandaag hier !

Beschikbaar voor de gelukkige bewoners in de omgeving van Leiden (Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Zoeterwoude Rijndijk en Voorschoten) e bezorgd van MA t/m VR tussen 15:00-19:00 uur.


Wilt je in het weekend van onze pasta genieten, max vóór donderdag bestellen en levering op vrijdag.

Commentaires


bottom of page