top of page

Ravioli met gebakken tomaten en takje rozemarijn


Voor deze periode van het jaar heeft Pasta Cecchi een heel interessant recept bestudeerd, ravioli met aubergines.


Het zijn zeer delicate ravioli en kunnen het best worden gekruid met eenvoudige gebakken tomaten met een takje rozemarijn, maar je fantasie is vrij en grenzeloos om ze te kruiden zoals je wilt! Een kleine tip? Gebruik geen te sterke smaken in de saus om de delicate, maar omhullende smaak van de aubergines niet te verliezen.


Volg een paar eenvoudige stappen hieronder voor deze eenvoudige maar ongelooflijke saus die je kunt gebruiken om veel andere ravioli op smaak te brengen.


INGREDIËNTEN x 2 pers:


- 300g RAVIOLI met AUBERGINES of anderen naar keuzen van onze Ravioli assortiment;

- 150g Cherry Tomaatjes

- 1 takje Rozemarijn

- 1 teentje knoflook

- Extravirgine Olijf Olie

- ZoutVOORBEREIDING:

STAP 1

Zet wat water op het vuur met een hint van zout om de kooktemperatuur te bereiken, waar je later de pasta kookt (1L/100g pasta).

Was en snijd de cherry tomaatjes in kleine stukjes. Bak het teentje knoflook samen met de extra vierge olijfolie en zodra de knoflook geel begint te worden, voeg je de cherrytomaatjes toe en kook je op hoog vuur een paar minuten. Voeg zout naar smaak toe samen met een takje rozemarijn en kook dan op laag vuur gedurende 10 minuten met een deksel om vocht en essentiële oliën in de pan te houden.STAP 2

Zet nu het vuur uit en doe de saus in een grote kom. Pak nu je doosje VERSE RAVIOLI van Pasta Cecchi en kook ze in ruim gezouten water zoals aangegeven op de verpakking, doe ze dan met een schuimspaan in de kom en meng ze met de tomaten- en rozemarijn saus voor een paar minuten. Als nodig voeg een paar eetlepels kookwater toe om de romigheid van de saus te verhogen.


Je kunt het gerecht versieren met een paar naalden rozemarijn en je ravioli met aubergines meteen warm serveren!

BUON APPETITO...> Bestel je verse pasta vandaag hier !


Beschikbaar voor de gelukkige bewoners in de omgeving van Leiden (Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Zoeterwouderijndijk en Voorschoten) en bezorgd van MA t/m VR tussen 15:00-19:00 uur.


Wilt je in het weekend van onze pasta genieten, max vóór donderdag bestellen en levering op vrijdag.


bottom of page