top of page

Ravioli met "saus van Kiki"


Een pasta recept dat ook perfect geschikt is voor mensen die op dieet zijn, maar toch een gezond, lekker en caloriearm product willen eten.

Vandaag we maken een recept dat rijk is aan smaak en groenten met een typisch Mediterrane smaak en snel om te bereiding!


Een pasta recept dat ook perfect geschikt is voor mensen die op dieet zijn, maar toch een gezond, lekker en caloriearm product willen eten.


Het recept heet "saus van Kiki" en neemt de naam aan van Kiki Meyer, de persoon die ons dit recept heeft voorgesteld. Kiki is een jong meisje gepassioneerd door koken en altijd met het oog op een goed uitgebalanceerd dieet. Zij is in feite een consulent in Leiden en voor een traject op basis van een gepersonaliseerd dieet je kunt hier rechtstreeks contact met haar opnemen.
INGREDIËNTEN 2 pers:

- 300g RAVIOLI MEDITERRANEI of anderen naar keuzen van onze Ravioli assortiment;

Ravioli Mediterranei van Pasta Cecchi, met gegrilled Aubergine, gegrilled Paprika en gegrilled courgette, Leiden

Wat heb je nodig?

- 1 Ui

- Paar teentjes knoflook

- 250 gram champignons

- 1 Potje zwarte olijfen

- 1 Potje kappertjes

- 1 Aubergine

- 1 Potje tomaten blokjes

- Basilicum plantje

- Geitenkaas stukjes

- Chili flokken

- 1 eet lepel olijfolie
VOORBEREIDING:

STAP 1

Zet zoals altijd wat water op het vuur met een snufje zout om de kooktemperatuur te bereiken, waar je later de pasta kookt (1L/100g pasta).

- Snij de ui en knoflook en fruit deze aan in 1 eetlepel olijfolie.

- Snij de champignons klein en bak deze mee.

- Voeg een half potje van de zwarte olijfjes en een half potje kappertjes toe aan de pan.

- Snij de aubergine klein en bak deze even mee.

- Voeg het blikje tomaten blokjes toe en laat het geheel even pruttelen.

- Snij een handje baslicum blaadjes klein en voeg deze toe aan de saus.

- Voeg naar smaak nog was chiliflokken toe en laat het geheel ongeveer 10 minuten op laag vuur pruttelen met een deksel op de pan.

Je kunt alle details zien die door Kiki worden uitgelegd in dit schattige videorecept

Ravioli Mediterranei met saus van Kiki Meyer, Leiden

STAP 2

De saus is nu klaar, kook dus de ravioli in 3 minuten gaar (roer de ravioli zo nu en dan voorzichtig door) en met een zeef giet de pasta af wanneer deze gaar is direct op de bord.


Maak het bord op door eerst de pasta op te scheppen, voeg vervolgens een schep saus toe en sluit af met wat stukjes geitenkaas. Je kunt nog een blaadje basilicum op de pasta leggen als extra versiering.> Bestel je verse pasta vandaag hier !

Beschikbaar voor de gelukkige bewoners in de omgeving van Leiden (Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Zoeterwouderijndijk en Voorschoten) e bezorgd van MA t/m VR tussen 15:00-19:00 uur.


Wilt je in het weekend van onze pasta genieten, max vóór donderdag bestellen en levering op vrijdag. De pasta heeft een paar dagen houdbaarheid en je kunt ze op zondag gemakkelijk consumeren!


Kommentare


bottom of page